Arjaun
Dirk E. - Walter E. - Stefan T. - Etienne W. - Dirk V. L.
Begin

Wie

Wat

Waar

Op 't schijfje

Info

Persteksten

Technische fiche

Dirk Evenepoel (°58)

Dirk EvenpoelStond aan de wieg van de groep. Is een levende bibliotheek van het authentieke Pamels. Naast het zangwerk in de diepe regionen en het gekkebekkentrekken speelt Dirk gitaar en banjo. Als het hem schoon gevraagd wordt neemt hij ook allerlei slagwerk onder handen.

Walter Evenepoel (°53)

Walter EvenepoelZanger en tekstschrijver van Arjaun. Kan het niet laten verzen te verzinnen, evenementen te organiseren, cursiefjes te brouwen en de mensen van alles wijs te maken.
In zeldzame ernstige ogenblikken is hij stafmedewerker bij Muziekmozaïek, het impulscentrum voor Folk en Jazz.

Stefan Timmermans (°73)

Stefan TimmermansDe overheid heeft het gelukkig nooit in de gaten gehad dat hij als veertienjarig wonderkind met Arjaun al dwangarbeid op het podium verrichtte. Hij werd een van de boegbeelden van de nieuwe folkgeneratie, was smaakmaker bij Fluxus en vliegt er samen met broer Diederik ook regelmatig in onder de dekmantel van ‘Madingma’. Ooit stond hij samen met The Chieftains en Carlos Nuñez op de heilige planken van Dranouter! Bij Arjaun doedelzakt, fluitert en klarinettert hij al meer dan twintig jaar!

Etienne Wauters (°54)

Etienne WautersLeerde accordeon spelen bij Wilfrid Moonen en Philippe Thuriot. Zingen hoefde hij nergens te leren, alle tenor- en baritoregisters liggen binnen zijn bereik. Slaagt er af en toe in om zijn companen op het rechte pad te houden.

Dirk Van Lierde (°61)

Dirk Van LierdeHeeft in de jazzwereld een grote reputatie als improvisator op trompet opgebouwd, is actief in de Hafabra als dirigent en gastmuzikant, maar verloor zijn hart aan de folk. Heeft zich met zijn contrabas onmisbaar gemaakt bij Arjaun. Hij is niet te beroerd om hier en daar een streepje trompet of vrolijk tromgeroffel tussen te zwieren. Schudt de melodieën als mottenbollen uit zijn mouw.