Arjaun
Vivan de gees - boven wet en orde - tooës
Begin

Wie

Wat

Waar

Op 't schijfje

Info

Persteksten

Technische fiche

Arjaun: ‘Vivan de gees’

Vivan Een kwarteeuw Arjaun werd gevierd met een uitbundige verzameling typische Arjaunliedjes. Enkele traditionele melodieën, flink wat eigen composities en uiteraard allemaal eigen Pamelse teksten, dat is het recept dat al een kwarteeuw zijn deugdelijkheid heeft bewezen. Zonder meer een echte ‘meezingplaat’!
De cd wordt voorgesteld op zaterdag 3 februari 2007 en is vanaf dat ogenblik bij elke serieuze platenboer te koop.
‘Vivan de gees’ is een uitgave van Donor Produkties.
Bestellen kan door 15 over te schrijven op rek.nr. 853-8361901-48 van Arjaun, Pamel, met vermelding 'cd' + jouw adres.

Arjaun: “boven wet en orde”

Boven wet en ordeOm de typische “Arjaun-sfeer” ook op de plaat te krijgen werd een deel van de liedjes opgenomen voor een levend publiek op de Pamelse cultuurzolder. Het grootse deel werd ingeblikt in de Swan-studio van Heist op den Berg. De muzikale leiding van het project is in handen van Wilfrid Moonen (‘t Kliekske).
Op de plaat staan 16 nummertjes, meestal eigen liedjes, maar ook een paar bewerkingen van Schotse, Italiaanse, Estse of Ierse traditionele melodieën die een aangepaste Pamelse tekst meekregen. Deze cd is uitverkocht.
Verder kun je Arjaun ook aantreffen op verschillende verzamelcd’s:
“Folk in Vlaanderen” (1997 en 2002) Map Records en Zoegezeid, zoegezoengen (2004) Wild Boar Music.

Arjaun: “tooës” 

TooësWerd thuis bij Walter op zolder opgenomen onder leiding van producer Berrie Jacobs. Het was een van de allereerste Vlaamse folk-cd’s! Opgenomen in eigen beheer in 1991. Enkele bewerkingen van Ierse, Duitse en Italiaanse traditionele liederen staan er broederlijk naast originele Arjauncreaties en ludieke interventies. Deze cd is uitverkocht.


 

louis vuitton sac jury verdict in ferguson celine bags boston replica hermes ties mulberry men uk men christian louboutin ilona staller mulberry handbags celine wholesale celine outlet cheap prada replica celine bag price yves saint laurent bags sale celine bags cheap Celine outlet store cheap handbags price celine outlet celine outlet bags yves saint laurent bags